Pokličite nas: (01) 566 11 20

Predogled kot ikona za aplikacijo Finares d.o.o. je podjetje, ki je prisotno na trgu že 25 let.

Predogled kot ikona za aplikacijoNadgrajujemo znanje, ki se je nateklo v podjetju skozi čas in optimiziramo procese.

Predogled kot ikona za aplikacijoSmo prilagodljivi, učinkoviti in prijazni. Trudimo se biti sodoben servis.01

O nas
Podjetje Finares je na trgu prisoten 25 let. V letu 2016 smo si s razširjeno ekipo strokovnjakov zastavili novo pot, s ciljem razbremeniti podjetnike izvajanja računovodskih, administrativnih in kadrovskih storitev.  Smo dinamični računovodski servis, , ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. Z osebnim pristopom k našim naročnikom opravljamo naše storitve visoko strokovno in ažurno. Naša pomemba vrlina je prijaznost, zato nas lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje.
02

Delamo zagreto
Odlikujejo nas bogate izkušnje, vestno delo, individualen pristop do strank in visoka strokovnost naših zaposlenih. Znanje ves čas nadgrajujemo, s številnimi izkušnjami pa smo si pridobili praktična znanja, s katerimi vam zagotavljamo kakovostne in zanesljive rešitve.
03

Rešujemo probleme
Kakovost svojih storitev nenehno preverjamo. Pri tem pa nam niso dovolj le stroga strokovna merila. Poskušamo se vživeti v vašo vlogo in si odgovoriti, kaj bi na vašem mestu mi pričakovali od računovodskega servisa. Naš odgovor je: kakovostna, partnerska komunikacija, opozarjanje na morebitne pomanjkljivosti, ažurno obveščanje o novostih na področju aktualne zakonodaje, usmerjanje k najboljši izbiri.
Dostavljamo prave rezultate, to počnemo najboljše.